• facebook
  • pinterest
  • twitter

Bel voor vrijblijvende informatie 06-29514170

Petra280

 

Mijn naam is Petra Minderhoud en woon samen met mijn vriend Ramon in Nieuw- en Sint-Joosland.

Als gevoelsmens is mijn missie om mensen dichter bij hun gevoel te brengen. Dit kan op diverse manieren en graag doe ik dit door middel van kleur, kleuren zijn mijn passie.

In mijn carrière heb ik gewerkt in de hotelwereld, de reiswereld en commerciële bedrijven. Hier merkte ik steeds dat ik het prettig vond om met mensen samen te werken en ik wil altijd weten wat er aan de binnenkant leeft. In sommige functies werd verwacht dat we een uniform droegen, ik merkte vaak wel dat ik me hier niet in thuisvoelde, de kleur was niet mooi, de pasvorm was niet fijn of de stof zat niet lekker. Dit zegt natuurlijk meer over mijn binnenkant en hierdoor merkte ik dat het tijd was om voor mezelf beginnen. Maar hoe ging ik dit nu vormgeven?

Jaren geleden heb ik eens een kleurenanalyse laten doen en dacht altijd: dit wil ik ook. Dit kwam op mijn verlanglijstje terecht.

In het voorjaar 2013 had ik de kans om de opleiding tot kleurconsulente te gaan volgen. Dit gaf zoveel voldoening dat ik zeker wist dat ik meer over kleuren wilde weten. Nu had ik een idee welke kleuren mij goed stonden maar hoe ging ik dit nu vertalen naar mijn kledingstijl? Hier heb ik in het najaar 2013 de stijlopleiding voor gevolgd.

Vanuit mijn interesse in mensen wilde ik ook graag de psychologie van de kleuren leren.
Om dit stuk te integreren heb ik het deel I en II van Colour Comfort gevolgd. Zo heb ik zelf mogen ervaren wat kleuren echt betekenen in je gevoelswereld. Technisch kan een kleur prachtig staan maar soms klopt het niet met de binnenkant. Dit heeft te maken met persoonlijkheid en de situaties die je hebt meegemaakt.

Momenteel ben ik bezig met deel III van Colour Comfort waarbij je nog meer inzage krijgt wat er bij iemand leeft. Als ik dit deel heb afgerond kan ik hiermee een prachtig coaching consult geven om nog meer verdieping toe te kunnen passen.