• facebook
  • pinterest
  • twitter

Bel voor vrijblijvende informatie 06-29514170

Stijl is een heel persoonlijk iets.

Stijl is, volgens mij, met betrekking tot het uiterlijk: de verbinding leggen tussen wat je van binnen voelt en dit naar buiten wilt vertalen op jouw eigen unieke manier.

We worden als mens allemaal beïnvloedt door onze omgeving, onze overtuigingen en ervaringen in het leven. Hierdoor kan het gebeuren dat je voor jezelf even kwijt bent welke stijl van nature bij je past.

In de etalage van een winkel zie je HET jurkje hangen en ziet er fantastisch uit, enthousiast ga je naar binnen om HET jurkje passen. Maar éénmaal voor de spiegel in het pashokje…….lijkt het niet voor jou gemaakt. Herken je dit?

Dan is een stijlanalyse een goede keus om dit niet nog een keer mee te maken.

Je gaat jouw eigen stijl weer ontdekken.

Wat kun je van een stijlanalyse verwachten?
Om de verhoudingen van je lichaam in kaart te brengen meten we je lichaam, hierbij wordt duidelijk welke van de 6 figuurtypes het best bij jou aansluit. Ik werk met 6 figuurtypes: V, H, X, A, O en 8.

We kijken naar de vorm van het gezicht, dit meet ik op, om jouw gezichtstype te bepalen.  Dit doe ik om tips te kunnen geven over brilmonturen, haardracht en sieraden.

Door het invullen van een interview komen we erachter naar welke stijl jouw voorkeur uitgaat, dit kunnen meerdere stijlen zijn. Hier komt dan een advies uit over welke soort kledingstijl, welke stoffen en vormen het best bij jou kunnen passen.

Om dit alles te bewaren krijg je een stijlpaspoort van jouw figuurtype, hierin staan leuke tips en adviezen.